Een frisse lik verf binnen & buiten

Edwin van Gool Schilderwerken BV

Kies niet alleen voor professioneel binnen- en buitenschilderwerk omdat het er mooi uitziet. Vakkundig schilderwerk bevordert ook de levensduur van uw kostbare woning én het is prettiger wonen en werken in een goed geschilderd huis of bedrijfspand.

Een totaalpakket voor uw woning of bedrijfspand

Het dienstenpakket van Edwin van Gool Schilderwerken BV bestaat onder meer uit:

 

  binnenschilderwerk
  buitenschilderwerk
  periodiek onderhoud van schilderwerk
  wandafwerking (binnen en buiten)
  herstelwerkzaamheden na water- en rookschade
  reiniging van kozijnen
  behangwerkzaamheden.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is niet iets dat u zomaar even doet. Er komt veel bij kijken. Denk aan het plaatsen van een steiger, goed schuurwerk, gebruik van professioneel gereedschap, vakmanschap en de juiste verfsoort. Al deze factoren zijn essentieel voor een goed resultaat.

 

Laat uw buitenschilderwerk daarom over aan een expert.

Binnenschilderwerk

We geven niet alleen de muren van uw woning of bedrijfspand een frisse nieuwe verflaag, onze binnen-werkzaamheden bestaan ook uit:

 

  Schilderwerk aan raam- en deurkozijnen
  Plafondafwerking
  Wandafwerking
  Behangen
  Kleuradvies
  Plaatsen van binnenbeglazing

Onderhoud binnenschilderwerk

Uiteraard is onderhoud aan het binnenschilderwerk ook erg belangrijk.

 

Edwin van Gool Schilderwerken BVis onder meer gespecialiseerd in het opstellen van een onderhoudsplan dat voldoet aan alle geldende milieu- en arbo-eisen.

Periodiek onderhoud

Schilderwerk heeft na verloop van tijd een grondige inspectie nodig, zodat achterstallig onderhoud en hoge reparatiekosten tijdig kunnen worden voorkomen. Zo'n vakinspectie vereist de nodige kennis en ervaring. Dit kunt u dus het beste overlaten aan professionals. Kiest u voor periodiek onderhoud? Dan komen we om de twee of drie jaar kijken welk onderhoud er gepleegd moet worden en voeren we dit in overleg met u uit.

 

Neem ook contact met ons op voor snel herstel van eventuele brand-, rook- of waterschade. Als u verzekerd bent en uw maatschappij akkoord gaat, handelen wij deze schade rechtstreeks met hen af.

Advies Houtwerk

Schilderwerk bestaat uit binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. U zou het in eerste instantie niet denken, maar voor kwalitatief goed buitenschilderwerk is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook belangrijk.

 

Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen, kan condenswater het hout en het buitenschilderwerk aantasten. Een goede ventilatie is daarom belangrijk. Juist onderhouden binnenschilderwerk verlengt de houdbaarheid van het buitenschilderwerk.

Advies metselwerk

Het metselwerk van uw woning of bedrijfsband kan zijn geschilderd, of niet. Ieder type metselwerk heeft onderhoud nodig, zo ook geschilderd metselwerk.

 

Laat het schilderwerk regelmatig onderhouden zodat uw pand mooi blijft.

Neem direct contact op